sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Misti 3 v.

Oma rakas Mistini juhlii tänään siis 3-vuotissyntymäpäiviään. Kolme vuotta sitten, 19.1.2011 klo 8.15, tuo pikkuprinsessa putkahti maailmaan seitsenpäiseen pentueeseen. Neljän nartun joukosta tuo Kerttu-työnimeä kantanut pikkutyttö sitten valikoitui minun koirakseni. :) Kotimatkalla pesuvatiin mahtunut pentunen on nyt jo aikamoinen rytkäle, mutta sopii syliin edelleen - siihen pesuvatiin sen sijaan ei... Vaikka kuinka kovasti haluan pitää Mistiä edelleen ihan pienenä vauvakoirana, on se oikeasti jo aikuinen koira. Se ei toki estä minua kutsumasta sitä vauvaksi ja vaaveliksi ja pikkuiseksi ja mitäs näitä hellittelynimiä nyt olikaan.

Kolmeen vuoteen on mahtunut monia hienoja ja vähemmän hienoja hetkiä, enemmän kuitenkin niitä hienoja. Ollaan tutustuttu toisiimme, kiinnytty toisiimme ja lopulta kasvettu kiinni toisiimme - nyt ollaan Mistin kanssa erottamattomat. Omapäisestä riiviöpennusta on tullut mitä kuuliaisin ja kiltein aikuinen bordercollie, josta on tullut kerrassaan loistava harrastus- ja kisakoira. Toivon mukaan Mistin elämä ja meidän yhteinen matka on vasta alussa ja edessä on vielä monta ihanaa vuotta! Toivottavasti Misti saa tallata elämän teitä vielä pitkään ja viettää monen monet synttärit!

Onnea mamman reippaalle 3-vuotiaalle! <3Kakut jäi kyllä leipomatta ja lahjat antamatta, joten merkkipäivää ei varsinaisesti edes juhlittu... Möösis sai kuitenkin synttäriherkuksi pihviä ja kanankoipia. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti