lauantai 14. toukokuuta 2011

Näyttelytunnelmia + kuvasaastetta

Nyt sitten viimein sain aikaiseksi julkaista näitä kuvia, joita on viikon sisällä napsittu. Niitä on vähän laidasta laitaan ja molemmista koirista. Jotkut niistä on tosi hienoja, mitkä pitää jakaa teillekin, arvoisat lukijat ;) Kaikki on otettu puhelimella, mutta toivottavasti laatu ei pahemmin kuse.

Sitä ennen hieman touhukkaasta näyttelypäivästä. Seisoskeltiin ja ihmeteltiin Mistin kanssa tänään 2-3 tuntia paikallisessa koiranäyttelyssä. Rotuja oli vähän laidasta laitaan, 2-ryhmästä joitakin ja seiskasta settereitä ja seisojia. 8-ryhmästä noutajia ja spanieleita. Ja eipä ollut kovin ihmeellistä. Hienoja koiria kyllä, mutta sanotaanko vaikka näin, ettei niinkään itseäni kiinnostavia. Paimenkoiraryhmä olisi ollut tosi jees, mutta sellaista tänne Kuusamoon taitaa olla aika turha toivoa. Tykkään kovasti kuitenkin settereistä ja seisojista, ja niitä tuijotinkin. Niillä on aivan upeat linjat ja kun koirat vielä juosten esitetään, wou! Saatan ehkä potea nyt pienoista englanninsetterikuumetta, mites se nyt silleen. Mutta ei, pentua ei minulle tule ainakaan neljään vuoteen ja rodunvaihdoskaan on tuskin edessä. On tämä bortsu meinaan sen verran mainio rotu ;)
En olisi uskonut sanovani tätä, mutta mä saattaisin innostua näyttelyistä. Onhan ne kieltämättä mukavia tapahtumia, sosiaalisia ennen kaikkea. Ehkä me aletaan kiertelemään Mistin kanssa näyttelyitä enemmänkin kuin "pari kertaa" - tai sitten ei. Kun niitä sertejä alkaa tippumaan, niin ehkä sitten joo ;)

Misti käyttäytyi hurjan hienosti ja sainpa olla pikkuisesta ylpeä monien aikuisten koirien sinkoillessa sinne tänne. Neiti keskittyi minuun, kun pyysin kontaktia, ihan sama vaikka vierestä käveli kiinnostavia koiria. Misti oikeastaan vain makoili jaloissani koko ajan ja seurasi tapahtumia. Kävellessämme paikasta toiseen Misti ei yrittänytkään mennä muiden luokse vaan hienosti hihnassa loppuun saakka :) Ja on tuo hihnakävelykin todella mallikasta. Monesti tuntuu, että mulla on käsissäni todellinen huippukoira. Misti on niin helppo ja hyvähermoinen, siinä on sopivasti kovuutta ja nöyryyttä samassa paketissa. On se loistopentu, ihan oikeasti!
Misti pääsi tekemään lähempää tuttavuutta 3-vuotiaan bichonin ja 10-kuisen beaglen kanssa. Toiset eivät vain halunneet alkaa leikkiin Miisun kanssa, sääli. Moni ihaili Mistiä ja oli halukkaita silittelijöitäkin. En hennonnut kieltää ja miksi edes olisin. Misti tykkäsi kaikista, nuoli naamat ja vispasi hännällään. Meni oikein selälleen rellottamaan rapsutettavaksi :D

Helmi <3


Upeata ravia! 


"Heii, me ollaan lenkillä""Emäntä, mää tuun!"
Mistin perusasento - sammakko :D

Näyttelytreeneissä ootellaan

Seisotus(ko)?"Emäntä, määkin meen joskus näyttelyyn, enkö meekkin?"


Oli se joskus ihan pieni, hellanlettas sentään :)

Ja nyt jo näin iso! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti