keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Misti 18 vkoa

Misti täyttää tänään 4,5 kk, on se jo iso tyttö! Se on ollut meillä jo 11 viikkoa, vau. Painoa löytyy tällä hetkellä noin 9,7 kiloa. Noin sen takia, että vaaka näytti joka punnistuskerralla hiukan eri lukemaa ja vaihtui jopa kesken punnituksen. Mä en voi enää luottaa siihen :( Puntaroin Mistin pari kertaa peräkkäin, että vaaka ehti käydä nollassa, mutta sitten taas heitti muutamalla sadalla grammalla, hittolainen. No eihän se niin sadan gramman päälle ole -.- Tällä viikolla massaa tuli hieman lisää, mutta Mistin paino ei todellakaan nouse esimerkiksi kilo per viikko, ei sitten ollenkaan. Se on ollut nyt aika huono syömään ja aamuruoka maistuu vasta päivällä. Aion joskus korvata päiväruuan jollakin muulla kuin nappulalla, kuten kotiruualla. 2/3 olisi nappulaa ja 1/3 jotain muuta, näin suunnilleen. Öljyä lisään aina yhteen ateriaan, olen kyllä lisännyt jo viikkoja. Mietin tässä, että pitäisikö ostaa seuraavaksi jotain muuta ruokaa, kun ei tuo RC oikein uppoa. Voisin kokeilla esim. Hill'siä tai mitä nyt eläinkaupasta löytyy. Tai sitten siirryn barffiin tai puolibarffiin. Se vaan on melkoisen työlästä ja pitää olla hyvin selvillä, mitä ruuan tulee sisältää, että koira saa kaiken tarvittavan.

Maanantaina käytiin molempien koiruuksien kanssa pikainen kaupunkikävely, että Helmi ei pääse täysin mökkihöperöitymään. Hemppa käyttäytyi taas oikein mallikkaasti kuten arvata saattoi ja kiinnostavia hajuja oli ihan hirrrveästi :) Mistikin on jo olevinaan niin isoa koiraa, kun kaikki pitää haistella. Misti matkii vanhempaa koiraa monessa asiassa ja Helmi oli ihan hyvä esimerkki tuolla kaupungissakin. Vaikka eihän Mistillä ole mitään ongelmia siellä, yhtään mikään ei pelota tätä nassikkaa :) Oli vaan aika hankala kulkea kahden koiran kanssa, molemmat poukkoilee eri puolilla tietä ja hihnat on solmussa. Ei mitenkään rentouttavaa. Taidan ostaa kahden koiran taluttimen, jos sellaisen vaan jostain löydän. Eli yksi remmi kahdelle koiralle, kuulostaa kivalta.

Tänään luoksetulo sujui lenkillä tosi hienosti! Misti tuli joka kerta luokse, kun pyysin ja palkkana nami tai vetoleikki :) Kunpa se sujuisi pihalla ja sisälletullessa yhtä hyvin. Tämä onkin meillä nyt todellisen treenauksen alla, yritetään saada luoksetulo ja kiinniottaminen mukavammaksi ja etenkin se sisälletulo. Muuten sujuu hyvin, mutta sisälle ei tahdota millään tulla. Lällätilää, sanoo Misti silloin.


Onhan tuo Misti jo iso (vrt. Helmiin)Niin älykkään näköisenä

1 kommentti:

  1. Troilus söi pari kuukautta Hills'in penturuokaa. Vaihdettiin pois, koska kakkaa tuli ihan hirveästi, piereskeli ja silmät rähmi. Myös maistuvuutta ei kauheasti ollut. Ruoka on sen verran kallista ja maissi taitaa olla ensimmäinen raaka-aineluettelossa joten suosittelen koittamaan jotain muuta. Mites vaikka Brit Caren penturuoka? Troilushan syö Brit Caren aikuisten ruokaa (medium lamb&rice) ja maistuvuus on mitä parhain. Myös piereskely ja liiallinen kakkiminen loppui. Silmätkään ei rähmi niin paljoa kuin Hillsin aikaan.

    VastaaPoista