torstai 12. toukokuuta 2011

Misti 4 kk

No niin, nyt väsyneenä ja kiireisenä päivitykset laahaa jäljessä ja MM-lätkän seuraaminenkin vienyt oman aikansa, joten pikapäivitystä tällä kertaa (ja toivottavasti jatkossakin).
Eilen käytiin molempien koiruuksien kanssa rokotuksilla. Saatiin odottaa taas hyvä tovi siellä, ja Helmi piippasi koko ajan. Misti oli ihan innoissaan ja reippaana, ja kovin kiinnostunut muista eläinpotilaista. Jättisuuri nöffikään ei pelottanut yhtään, häntää vaan heilutettiin :)
Misti siis sai tehosteet eikä piikki lihassa tuntunut tälläkään kertaa missään, ja mikäs siinä namia syödessä. Seuraavan kerran rokotukset vuoden päästä. Helmin seuraavat rokotukset olisivat vasta kolmen vuoden päästä, mutta sinne asti en uskalla ajatella mitään. Helmiä ei välttämättä silloin enää ole.

Rokotusten jälkeen kiiruhdettiin Mistin kanssa koirakerhon järjestämiin näyttelytreeneihin. Ihan huvin vuoksi vaan mentiin, sosiaalistumaan ja katselemaan. Päästiin toki itsekin kokeilemaan, ja seisotus ja kävely oli jotain aivan upeaa 16-viikkoiselta pennulta! Meillä oli sekä yksin- että ryhmäsuorituksia ja hienosti pikkuneiti selvisi kaikista :) Mentiin "tuomarin" eteen seisotettavaksi ja namin kanssa onnistui tosi kivasti. Sitten käveltiin ja M oli koko ajan hyvin kontaktissa ja käveli reippaasti. Kaikkien koirien kävellessä yhtä aikaa ympyrää, Mistiä hieman kiinnosti muut koirat, mutta reippaili silti oikein hyvin. Olin tosi yllättynyt miten keskittynyt ja rauhallinen Misti oli (voi johtua väsymyksestäkin). Ei sitä paljon muiden meno kiinnostanut, keskittyi vain minuun ja kun mitään ei tapahtunut, Misti vain makoili maassa. Kyllä tuosta saa olla ylpeä! Mistin rauhallisuus ja keskittyminen oli eilen huipussaan ja moni aikuinen koirakin jäi kakkoseksi. Mistin olisi voinut kuvitella olevan oikein kokenut kehäkonkari ;) Kyllä tuosta vielä näyttelykoira saadaan, jos niin mielitään. Näyttelyuran korkkaus on todennäköisesti kesäkuun mätsäri, siitä on hyvä lähteä liikkeelle.
Treenien ohjaajat tulivat sitten ihastelemaan Mistiä ja kysymään mistä se on haettu. Kyllä eräs nätötreenailijakin tunnisti Mistin bortsuksi. Mä tykkäsin kovasti olla tuolla koiraihmisten keskuudessa, sinne mä kuulun, se on mun juttu :) Siellä on saman henkisiä ihmisiä ja mieleistä tekemistä ja juttelemista, tuskin maltan odottaa todellisten harrastusten aloittamista koirakerhon riveissä.

Muuta ei ole tapahtunutkaan, paitsi että Misti täytti eilen 16 viikkoa. Vauva on jo neljän kuukauden ikäinen, uskomatonta! Nyt Misti on saanut vähän jalkoja ja vaikuttaa paljon korkeammalta. Eläinlääkärin mukaan se on oikein sopivan kokoinen ikäisekseen, eikä liian lihava tai laiha. Painoa nyt 9,05 kg.

Misti on nyt ollut päivällä Helmin kanssa tarhassa, kun ei olla kotona. Tosi hyvin ovat pärjänneet ja väsäsin Mistille oman "kopin". Sellaisen sateensuojan/makuupaikan vain. Helmi vain on monesti kiskonut sen alas, hän se kyllä aina purkaa ja hajottaa kaiken. Misti ei vain taida oikein nukkua siellä ja onkin aina väsynyt, kun tulen kotiin. Pitää ehkä osittain pitää ulkona ja osittain sisällä sen yksinoloajan, jotta vaavi saa nukkuakin. Jaksaa se silti touhuta ja juosta niin kuin ennenkin. Musta tuntuu, että Misti jaksaa keskittyä paremmin meidän pikku treenituokioihinkin. Tänäänkin otettiin muutamia juttuja ja hyvin keskittyneesti ja mukavasti kyllä teki. Totta kai on vielä parannettavaa, mutta ihan ok suorituksia.

Kuvia en nyt millään jaksa siirtää, mutta seuraavalla kerralla sitten. Voisin laittaa ihan erillisen tekstin pelkille kuville, niitä kun on nyt jokunen napattu molemmista koirista. Ehkä sitten viikonlopun näyttelypäivitysten yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti