perjantai 11. maaliskuuta 2011

Misti on kotona

Eilisiltana siis haettiin bordercollietyttö Misti, virallisemmin Borderluck's The Pink's in Town, kotiin ja matka Kaustiselta Kuusamoon sujui oikein mukavasti. Alkuun tyttö hieman itkeskeli, vinkui pikkuisen, mutta sitten jo rauhoittui nukkumaan ja melkein koko matkan se veteli sikeitä :) Täytyy kyllä sanoa, että on se hyvä autokoira! 
Ekalla pysähdyksellä huoltsikan pihaan Mistiä jännitti kovasti eikä se uskaltanut oikein liikuskella. Pissat se kuitenkin teki. Toinen pysähdys oli Oulun Raksilan markettien pihaan, josta lähdettiin kävelemään kohti Oulun Energia Areenaa, jossa sitten syötin tyttöselle namia ja kehuin kovasti. Hieman sielläkin jännitti, mutta ei se ollut enää niin peloissaan. Vielä kerran ennen koti-Kuusamoa pysähdyttiin pysäkille pissattamaan Mistiä, jossa se oli jo huomattavasti reippaampi ja alkoi juoksennella hihnassa :) 

Meillä kotona se oli alkunuuhkaisujen jälkeen oikein innokas ja häntä vispasi juoksennellessaan kaikkien ympärillä. Leluilla se ei oikeastaan vielä leikkinyt, mutta luuta taisi hieman järsiä. Annoin siinä vielä iltaruuan ja sen jälkeen alettiinkin yöpuulle. Misti meni hetipian sänkyni alle ja pisti simmut kiinni :) Välillä se vaihtoi paikkaa, mutta itkenyt ei ollenkaan. Yöllä muutaman kerran kuulin vikinää, mutta enimmäkseen tyttö nukkui hiljaa koko yön. Itse vaan en saanut nukuttua, kun stressasin mitä pentu tekee, mutta eipä tuo niin haittaa kun lomalla ollaan. Kahdet pissat Misti teki huoneeseeni, molemmat valitettavasti vaan omalle peitolleen. 

Aamulla tyttö sitten uskaltautui kokeilemaan uusia lelujaan ja siitä asti leikkinytkin niillä ahkerasti. Repinyt ja pureskellut ja kuljetellut paikasta toiseen. Pissat ja kakat on tulleet pääsääntöisesti ulos, mutta parit pissit tuli olohuoneen matolle ja siitäkös äiti tykkäsi! ;) Jatkuvasti tuota saa olla viemässä ulos, mutta hienosti se kyllä tarpeet sinne tekeekin. Vähän Misti on juossut ulkosalla meidän perässä, mutta aika pian se haluaa takaisin sisälle. Käytiin tutustumassa Helmi-koiraan eikä ainakaan vielä mitään valittamista :) Helmi nuuski pentua kummastuneena, mutta ei onneksi ärähtänyt, ainakaan vielä. 

Misti on melko touhukas pikku termiitti, mutta ei vaikuta erityisen rohkealta. Kaipaa jonkin verran tukea ja houkuttelua, vaikka uskaltautuu se yksinkin paikkoja tutkimaan. Se vaikuttaa kuitenkin aika itsenäiseltä koiran alulta eikä seuraa meitä kuin varjo, ei ollenkaan. Nytkin se nukkuu yksin sänkyni alla ja minä pääsin vähän päivittelemään ;) 
Toivottavasti Misti tuosta rohkaistuu, oppii oman nimensä ja tänne-käskyn, uskaltautuu leikkimään enemmän kanssani, leimautuu juuri minuun ja pystyy keskittymään olennaiseen. Pieni se on ja vähän surkea ilmestys vielä, mutta kuitenkin aivan ihastuttava :) 

Kiitos Pirjo! 


                                            

                      
                      
                      
                      
                      


                 

                 

9 kommenttia:

 1. Ihana tyttönen teillä! <3 Paljon onnea vielä kerran!

  Meillä Troilus pissi jonkin aikaa öisin viltilleen. Sitten hoksasin, että viltti oli aika lähellä pissipapereita. Ei poitsu sitten yöllä huomannut, että alla oli viltti eikä paperit.

  Siirsin viltin pari metriä sivuun päin ja sen jälkeen ei vahinkoja viltille ole tullut. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Meillä sanomalehdet oli kyllä toisella puolella huonetta, mutta siltikin pissasi peitolle.
  Noh, katsotaan mitä tapahtuu ensi yönä.

  VastaaPoista
 3. Aww, ompas se suloisen näköinen pieni pallero.
  Hurjasti onnea pennusesta! Nauti hirviömäisestä pennusta, koska ne kasvaa isoiksi aivan liian nopeasti..

  Seurailen varmasti teidän kuulumisia täältä :) Saanko lisätä teidät linkkeihin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, on tuo aika hirviö jo nyt kun sille päälle sattuu ;)

  Toki saat lisätä meidät linkkilistalle, kiva vaan jos blogilla on lukijoita :) Ehkäpä minäkin sitten lisään teidät ja alan seurailemaan kuulumisia.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut mukelosta! (:

  Terveisin pennunodottajien ketjua seuraillut (itseasiassa koko taipaleesi ajan eli vuottako siinä mennään?)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia :)

  Kiva, että joku on "myötäelänyt" tätä pennunodotusaikaa. Kyllä, vuosi siihen meni, mutta nyt on kaikki hienosti :)

  VastaaPoista
 7. Onnea pennusta! En tiedä oletko jo löytänyt Tiitu-tädin blogin http://tiitunkotisivutsuikki.webs.com/apps/blog/

  Toivottavasti nähdään joskus!

  Terkkuja toivottelee Hiro isän kasvattaja Sirpa

  VastaaPoista
 8. Onnea pennusta, hyvää kannattaa odottaa! Suloinen tyttönen ja maton mussuttelu kuvan ilmeestä päätellen asennettakin löytyy. Minusta Mistissä ei ole mitään surkeaa, varo vaan ettei suloisella olemuksellaan kiedo sinua pikku tassusensa ympärille ;) Meidän elämää ilostuttaa Totti (Borderluck's Spy Game) 6 v, joka on sukua Mistille sekä äidin että isän puolelta. Totti on Pepin ensimmäisestä pentueesta eli Mimmin velipuoli ja sitä kautta Mistin "enopuoli". Mistin isän puolelta taas Hiron emän Borderiinan Cas-Sandran isä Mike (Pikkupaimenen Spy Catcher) on myös Totin isä. Oikein hauskaa yhteistä taivalta Mistin kanssa ja toivottavasti tavataan joskus! Toivottelevat Teija & Totti Tottelsson

  VastaaPoista
 9. Kiitos jälleen :)

  Joudun perumaan sanani, Misti EI ole surkea ilmestys, päinvastoin. Äärimmäisen voimakastahtoinen ja fiksu bortsupentu ;) Tänään se oli päässyt aitauksestaan karkuun yksinollessaan ja mennyt sänkyyni istumaan, hui kun säikähdin! Tytöllä tosiaan on luonnetta ja olenkin miettinyt tässä miten tulen sen kanssa pärjäämään. Osaanko kouluttaa sen oikein ja olla tarpeeksi johdonmukainen jne. Voi hyvinkin olla, että haasteita neidissä riittää, pitää yrittää vain selvitä niistä ja saada kasvatettua tuosta kunnon koira.

  VastaaPoista