sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kukkuluuruu kevät!

Kevät on tosiaan tullut tännekin, jeij! Lunta on enää pieniä plänttejä siellä täällä ja koivunlehdet ovat nupussa. Parisen viikkoa koulua jäljellä ja sitten alkaa kesäloma, kyllä kelpaa. :)
Mitään ei olla päästy nyt oikein puuhastelemaan, kun olin kuumeessa kokonaisen viikon. Oikeastaan vasta perjantai-iltana ei enää kuume noussut ja nyt aletaan olla elävien kirjoissa. Mutta äärimmäisen sitkeä ja inhottava tauti! Kyllä suuresti masensi ja suretti maata sisällä, kun normaalisti olen aina ulkosalla koirien kanssa ja milloin minnekin menossa.

Hieman ollaan viime päivinä kuitenkin tokoiltu kotipihassa. Seuraamista, luoksetuloa, kaukoja, noutoa, jääviä... Ihan perusjuttuja aktivoinniksi (ennemminkin minun kuin Mistin :D). Hyvinhän Mistillä sujuu ja intoa on niin pirusti. Noudosta on tullut taas pop, eikä Misti meinaa luopuakaan kapulasta ja kelpuuttaisi sen pallon sijasta palkkana. Tosi kivalta tuntuu nouto taas, jumitus katosi. :)
Suora seuruu Mistillä menee korkeassa vireessä, mutta käännökset saa aikaan haukottelua ja kontaktin katoilemista. Niistä pikkuneiti ei siis oikein diggaa, mutta laitetaan diggaamaan. Jos alkaisin palkkaamaan heti käännöksen jälkeen, jotta niihinkin saataisiin säpäkkyyttä. Muuten tykkään Mistin tanssahtelevasta ja innokkaasta seuraamisesta tällä hetkellä, juuri tuollaista olen hakenut tässä viimeisen vuoden ajan. :D
Kaukoissa ei ole moittimista: puhtaat hyvät vaihdot i-m-m-i, joten ne on kaikin puolin kunnossa. Vielä vaan välimatkaa kasvattamaan. Seisominenkaan ei ole yhtään pöllömpi.
Meillä on varmaan muuten möllitokokisat tiedossa kesäkuun alussa täällä Kuusamossa ja vielä myöhemmin ensi kuussa. Niissä on meille hyvää harjoitusta, ennen kaikkea kokeenomaisessa tilanteessa. Jes, tällaista mahdollisuutta olenkin kaivannut tänne!

Agiliitelytkin on olleet tauolla nyt. Odotellaan uutta kurssia alkavaksi ja sitä ennen käydään varmaan itsenäisesti treenaamassa ulkokentällä. Siinäkin toivotaan edistystä, kesän aikana olisi tarkoitus käydä Koirakerhon epiksissä kisaamassa.

Mistin luustokuvaustulokset muuten tulivat alkuviikosta Kennelliitosta. Misti on parasta A-luokkaa: lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Silmät, olkapäät, polvet ja selkä kuvattiin jo aiemmin terveeksi. Terve koira siis käsissä, kyllä nyt kelpaa harrastaa! :)

Laitetaanpa vielä muutamia kuvia koiruuksista. Eilen sain napattua mielestäni onnistuneita otoksia pikkuneidistä järven rannalta, huojuvan laiturin päältä. Mutta sitä ennen pieni kuva-arvoitus:


                                Keitä nämä ovat? ;)

                                                               
                                                             Veikkauksia otetaan vastaan!

  


2 kommenttia:

  1. Onnea terveestä koirasta! Olisi kiva tulla möllikisoihin sinne Kuusamoon, sais vähän kisatuntua, kaikille kolmelle neitille! Ilmoittelehan meille kun tiedät tarkemmat aikataulut. Itselläkin menee alkupuoli kesäkuusta Roomassa, joten taas tulee pikku paussi! Mutta hyvä se on välillä irtautua koirapuuhista. Vaikka sitten sairastumisen merkeissä, joka on kyllä äkkiseltään se kaikista ikävin tapa! ;) Ihanaa kesää odotellessa! Ps. Tuletteko Mistin kanssa Rovanimen jussinäyttelyyn? T. Johanna ja Weekasin väki!

    VastaaPoista
  2. Möllitokot ilman muuta kyllä kannattaa, tulkaa vaan kokeilemaan! Täältä (http://kuusamonkoirajakissakoulu.nettisivu.org/ajankohtaista/) löytyy ainakin jotain siitä kokeesta, kun selaat sivua alaspäin.

    Mä en oikeastaan usko, että tullaan sinne jussinäyttelyyn. Mua tympii ajella pitkiä matkoja ja vaan näyttelyn takia, en ole siis siitä touhusta kovinkaan innostunut ;) Mutta saapa nähdä, näillä näkymin ei tulla.

    VastaaPoista