torstai 19. tammikuuta 2012

Misti 1 v.

Niin on Mistillä sitten ensimmäinen vuosi mittarissa. Ajatella, että sen syntymästä on vasta vuosi aikaa, tuntuu kuin se olisi ollut meillä aina. Muistan edelleen elävästi kuinka jännitin pentujen syntymää ja olin haltioissani lopputuloksesta 3+4. Siitä sitten alkoi toivominen ja odottaminen, ja lopulta Misti tuli taloon 10.maaliskuuta 2011. Ja nyt se on jo vuoden, uskomatonta! Vuodessa, tai no tarkemmin ottaen 10 kuukaudessa, on ehtinyt tapahtua paljon ja Misti on sekä oppinut että opettanut paljon. Tytöstä on tullut kuuliainen ja hyvin käyttäytyvä nuori neiti, se on oppinut paljon asioita ja nyt jo menossa ensimmäiseen tokokokeeseensa. Hieno koira se on, ei täydellinen, mutta varsin passeli otus minulle :) Pelkäsin että saanko pidettyä koko koiraa elossa ensimmäiseen syntymäpäivään asti, mutta tuossahan tuo porskuttaa menemään täysissä voimissaan :D Loppujen lopuksi ollaan selvitty hyvin helpolla Mistin kanssa, murkkuilua ei ole oikeastaan ollutkaan, mutta liekö vasta tulossa... Mutta helppo koira se on ollut, turhaan olin peloissani ettenkö pärjäisi bordercollien kanssa. Misti on ihana, onnea mamman rakkaalle yksivuotiaalle!

Alla pieni kuvasarja, joissa on Misti sekä pentuna että nyt "aikuisena". Ihan näin vertailunkin vuoksi on hauska katsoa miten tytsi on vuodessa muuttunut :)

Tästä lähdettiin...

....ja tähän ollaan tultu
                                                                
                                               

6 kommenttia:

 1. Täältä myös onnittelut Mistille! Niin se aika vaan kuluu..

  VastaaPoista
 2. Misti kiittää onnitteluista!

  VastaaPoista
 3. Oii ! Sorisorisori, oon unohtanut onnitellakin :/ voivoivoiii... Onnea Mistille, isolle tytölle 1w! Ja millon sulle kävis että tultais käymään ?? Onko sulla ens viikon sunnuntaina mitään menoa, ei olla koko talvena tavattu.. :(

  VastaaPoista
 4. Eipä mitään! En osaa vielä sanoa, että milloin voisitte tulla käymään, kyllä sunnuntai saattaa sopiakin. Lauantaina ainakin oon autokoulun kanssa Oulussa ajelemassa ja sen jälkeen alkaa koeviikko... Mutta ihan miten vaan, su on varmaankin ok!

  VastaaPoista
 5. okei, kiva juttu :) meillä pe-la on siskon synttärit niin silloin ei itsellenikään käy.. mutta katsotaan sitä sunnuntaita :) Ollaan yhteydesä !

  VastaaPoista