lauantai 11. kesäkuuta 2011

Koirapuistoilua

Voi vitsiläinen, tänään oltiin kokonaiset 3 tuntia Mistin kanssa koirapuistossa! Sovittiin pentutrefftit Marjon ja Meten kanssa, ja sielläpäs aika hurahti äkkiä. Aluksi paikalla oli saksanseisojauros, joka kävi nuuhkimassa Mistiä innoissaan. Pikkuinen oli taas vähän varovainen, mutta ei pahemmin pelännyt. Mistillä on tapana mennä ihmisten jalkojen väliin makuulle ja niin se teki tänäänkin. Misti juoksenteli koiran kanssa, mutta ei alkanut muuten leikkimään. No, leikkihän se on sekin. Sitten tuli Mette ja tohina alkoi. Tytöt tosiaan leikkikin sen kolme tuntia siellä, oikein kivasti jaksoivat mutta lopusta alkoi jo väsyttämään. Minusta tuntui vähän siltä, että Mette oli niskan päällä. Yritin kutsua useasti Mistiä luokse, mutta käskyt kaikuivat kuuroille korville. Se saattoi kyllä katsoa minua, mutta ei varmana jaksanut tullut luokse. Mette tuli aina hienosti Marjon tai minun luokse, Misti vain Marjon luokse tai ei ollenkaan. Meni vähän niin kuin koirat vaihtoon, sanoisinko. Toisaalta, meikäläisen herkut ei olleet tarpeeksi mielenkiintoisia, pelkkiä RC:n nappuloita matkassa. Marjolla oli kuitenkin juustoa, munkin täytyy ottaa ensi kerralla jotain kivempaa. Huomaa kyllä, että Mistin kanssa luoksetulo ei toimi, eihän se ole ollenkaan varma. Tätä pitää työstää ihan kunnolla, joka päivä ja vielä monta kertaa! Jos lähdin juoksemaan poispäin niin silloin pieni mustavalkoinen syöksyi perään. Paikalla seistessäni ei tullut. Kotona se sujuu ihan mukavasti, mutta tuolla oli Mette-kaveri niin eipä ole ihmekään. Vai onko?
Treenailtiin myös koirapuistossa, Mistiä kiinnosti lähinnä Meten touhut. Saatiin me jotain tehtyä. Jätettiin Marjon kanssa koirat melkein vierekkäin paikalleen ja mentiin kauemmas. Tämä sujui hyvin molemmilta.
Myöhemmin puistoon tuli Marjon kaveri, jolla oli australianpaimenkoira. Sekin oli vähän jännä Mistin mielestä, mutta ei niitä jaksanut enää siinä vaiheessa kiinnostaa kaiken riehumisen jälkeen.
Lopuksi paikalle tuli vielä Minttu ja Caro, mutta pian meillä pitikin jo lähteä. Caro arasteli taas, joten mitään leikkejä ei saatu. Hieman se koetti leikkiä, mutta ei aivan rohkeus riittänyt (Carolla siis).

Nyt kotona otin Mistille kosketuskepin käyttöön ja yritän sillä opettaa maahanmenoa. Saatiin aikaiseksi jopa sähäköitä, nopeita maahanmenoja. Tiedä sitten johtuiko se kosketuskepistä vai jauhelihasta. No mutta sillä on ihan hyvä lähteä työstämään liikettä ja kenties muitakin juttuja.

Uimassa ollaan myös käyty nyt hellepäivinä. Misti uskaltaa mennä veteen hyvin, mutta tyytyy vain kahlailemaan. Ihan oikea uiminen hieman pelottaa. On se kyllä uinutkin, mutta oikeastaan vahingossa. Ehkä siitä tulee joskus vesipeto, hyvä että edes tykkää kahlata. Heittelen nameja ja lelua veteen, joiden perässä menee hyvin.

Misti täytti keskiviikkona 5 kk, kyllä kai tuo aika on hurahtanut äkkiä. Painoa tytöllä oli 10,7 kiloa. Ruoka ei ole kunnolla maittanut pitkään aikaan, joten ei kai sen painonkaan voi odottaa kauheasti lisääntyvän. Uskon, että Misti painaa aikuisena lähemmäs 20 kiloa mikä on oikein hyvä määrä. Eikä haittaa, vaikka on kevyempi. Ihan miten vaan, kunhan kasvaa normaalisti ja tasaiseen tahtiin.

Raksupoksut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti